Route & contact

Je vindt Buitenplaats De Hoorneboeg net ten zuiden van Hilversum. We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Hieronder een paar handige tips.

TOCH MET DE AUTO?

Onze eigen parkeerplaats is VOL. Heb je geen parkeerplaats gereserveerd? Dan verwijzen we je graag naar één van de volgende opties op ongeveer 20 minuten loopafstand:

  • Vliegveld Hilversum
    Noordweg 49, 1213 PW
  • Landgoed Zonnestraal
    Loosdrechtse Bos 19, 1213 RH
  • Bomenbuurt Hilversum
    Eikenlaan, Berkenlaan, Larixlaan

Heb je wel een parkeerplaats gereserveerd? Houd dan je parkeerticket bij de hand en vul Hoorneboeg 4 in op je navigatie app. Check even of je bestemming inderdaad Buitenplaats De Hoorneboeg is. De heide rondom heet namelijk Hoorneboegse Heide en voor je het weet sta je op één van de parkeerplaatsen van dit natuurgebied :).

Wandelen

We verwelkomen je graag bij de hoofdentree, aan het einde van de oprijlaan. De rode hekken rondom De Hoorneboeg zijn gesloten.

Trein

Station Hilversum en Hollandsche Rading liggen het meest dichtbij. Vanaf daar kun je met een OV-fiets of de bus het laatste stukje naar De Hoorneboeg afleggen. Bij station Hollandsche Rading is bovendien een grote (en gratis) parkeerplaats – handig als je anderen wilt ophalen en/of het laatste stukje wilt carpoolen. Het is dan nog maar 5 minuten rijden naar De Hoorneboeg.

OV-fiets

De OV-fiets is super handig. Vanaf station Hilversum fiets je in 15 minuten naar De Hoorneboeg en vanaf het station Hollandsche Rading is het zelfs nog dichterbij.

Bus

Buslijnen en -tijden veranderen nu en dan. Je kunt ze het beste checken via 9292. Deze haltes zijn het meest dichtbij:

Halte ‘Hoorneboeg’ aan de Utrechtseweg, aan het begin van de oprijlaan (reistijd van station Hilversum ca. 10 minuten). Vanaf hier wandel je in ongeveer 10 minuten over een mooi, stil en verharde weg naar De Hoorneboeg.

Halte ‘Zonnestraal’ op Landgoed Zonnestraal bij Nieuw Loosdrecht (reistijd vanaf station Hilversum ca. 15 minuten). Vanaf hier wandel je in 15 minuten door het bos en over de heide naar De Hoorneboeg. Via deze link vind je een beschrijving.

HEB JE EEN VRAAG?

Wil je iets vragen of laten weten? Stuur een e-mail naar ontmoeten@dehoorneboeg.nl.

Scroll naar boven