Route & contact

Je vindt Buitenplaats De Hoorneboeg net ten zuiden van Hilversum. We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur!

Wandelen

We verwelkomen je graag bij de hoofdentree, aan het einde van de oprijlaan. De rode hekken rondom De Hoorneboeg zijn gesloten.

Trein

Station Hilversum en Hollandsche Rading liggen het meest dichtbij. Vanaf daar kun je met een OV-fiets of de bus het laatste stukje naar De Hoorneboeg afleggen. Bij station Hollandsche Rading is bovendien een grote (en gratis) parkeerplaats – handig als je anderen wilt ophalen en/of het laatste stukje wilt carpoolen. Het is dan nog maar 5 minuten rijden naar De Hoorneboeg.

OV-fiets

De OV-fiets is super handig. Vanaf station Hilversum fiets je in 15 minuten naar De Hoorneboeg en vanaf het station Hollandsche Rading is het zelfs nog dichterbij.

Bus

Buslijnen en -tijden veranderen nu en dan. Je kunt ze het beste checken via 9292. Deze haltes zijn het meest dichtbij:

Halte ‘Hoorneboeg’ aan de Utrechtseweg, aan het begin van de oprijlaan (reistijd van station Hilversum ca. 10 minuten). Vanaf hier wandel je in ongeveer 10 minuten over een mooi, stil en verharde weg naar De Hoorneboeg.

Halte ‘Zonnestraal’ op Landgoed Zonnestraal bij Nieuw Loosdrecht (reistijd vanaf station Hilversum ca. 15 minuten). Vanaf hier wandel je in 15 minuten door het bos en over de heide naar De Hoorneboeg. Via deze link vind je een beschrijving.

Auto

Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kost op Earthday 10 euro. Deze kun je alleen vooraf online reserveren. Ter plekke kan dit helaas (echt) niet meer. Gebruik je een navigatie-app? Vul Hoorneboeg 4, Hilversum in (en niet ons eigenlijke adres: Hoorneboeg 5). Check of je bestemming inderdaad Buitenplaats De Hoorneboeg is. De heide rondom heet namelijk Hoorneboegse Heide en voor je het weet sta je op één van de parkeerplaatsen van dit natuurgebied en blijkt dat je nog een aardig eindje moet lopen.

HEB JE EEN VRAAG?

Wil je iets vragen of laten weten? Stuur een e-mail naar ontmoeten@dehoorneboeg.nl.

Scroll naar boven