Botanische reliëftegel maken

EvenementNatuuratelier20apr16:0018:0016:00 - 18:00(GMT+02:00) Botanische reliëftegel makenWorkshop met Natasja van der Meer

Info

Natasja van der Meer is een veelzijdige creatieveling. Ze maakt ambachtelijke producten van natuurlijke en duurzame materialen, waarin ze de oneindige schoonheid van de natuur laat zien. Daarnaast is ze actief betrokken bij Buitenplaats De Hoorneboeg, waar ze onder andere verantwoordelijk is voor de programmering van het Natuuratelier. Ze is auteur van Het Brandnetelboek en binnenkort komt haar tweede boek Wild Craft uit over 50 DIY-projecten met materialen uit de natuur.

Natasja: “De natuur is voor mij als beeldend kunstenaar een voortdurende bron van inspiratie. Naast mijn opleiding aan de kunstacademie heb ik allerlei ambachtelijke opleidingen, cursussen en workshops gevolgd zoals houtbewerken, wilgentenenvlechten, vilten, weven, textielverven en plantgeneeskunde.” In de workshop ‘Botanische reliëftegel maken’ leer je hoe je planten in klei kan drukken en daar vervolgens een afbeelding in gips van kan maken. Het resultaat, een botanische reliëftegel, kan je thuis aan de muur hangen. Als decoratie. Maar vooral als ode aan de natuur.

Tarieven

Wil jij graag bij deze workshop zijn? Je bent meer dan welkom.

 

€ 29,50 – per kaartje

 

Koop tickets

Klik hier om jouw kaartje(s) te kopen

 

Ook bij minder mooi weer gaat de workshop door. Kun je er onverwachts toch niet bij zijn? Probeer dan je ticket aan iemand anders door te geven. Ruilen of retourneren is helaas niet mogelijk.

Programma

  • Verzameltijd: 15.45 uur
  • Starttijd: 16.00 uur
  • Eindtijd: 18.00 uur
  • Locatie: De Veranda
  • Door wie: Natasja van der Meer
  • Voertaal: Nederlands

Parkeren

We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur! Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kun je alleen vooraf online reserveren. Ter plekke kan dit (echt) niet meer.

 

Klik hier om een parkeerkaart te kopen. Deze is geldig voor de hele dag.

Over de organisatie

Over Natasja van der Meer

 

Natasja van der Meer is een veelzijdige creativeling. Ze maakt ambachtelijke producten van natuurlijke en duurzame materialen, waarin ze de oneindige schoonheid van de natuur laat zien. Daarnaast is ze betrokken bij Buitenplaats De Hoorneboeg waar ze o.a. verantwoordelijk is voor de programmering van het Natuuratelier. Ze is auteur van Het Brandnetelboek en half april komt haar tweede boek Wild Craft uit over 50 DIY-projecten met materialen uit de natuur.

Meer informatie

www.nativenature.com
Scroll naar boven