Moestuinieren voor iedereen, altijd en overal!

EvenementWorkshop20apr12:3014:3012:30 - 14:30(GMT+02:00) Moestuinieren voor iedereen, altijd en overal!Workshop met Kyra's Kitchen

Info

Kyra de Vreeze is auteur en gecertificeerd natuurgeneeskundig therapeut met ruim 20 jaar praktijkervaring. Haar jeugd op het platteland van Curaçao inspireert haar nog dagelijks, tot een simpel leven; back to basic en in harmonie met de natuur. Tijdens deze workshop vertelt Kyra hoe je jouw eigen eten – groente, fruit en zelfs aardappelen – makkelijk zelf kan verbouwen. Overal en onder elke omstandigheid. Zelfs zonder tuin, midden in de stad, zonder groene vingers en zonder enige ervaring.

Ben je benieuwd wat er mogelijk is in jouw vensterbank, op jouw balkon, voortuin of patio? Wil jij graag beginnen, maar heb je basis(kennis), structuur en inspiratie nodig? Dan is deze workshop, boordevol praktisch tips, echt wat voor jou. Vragen die onder andere aan bod komen zijn: wat zijn de basisspullen die je nodig hebt om (wat) voedsel te kunnen verbouwen? Hoeveel kost dat (hint: heel weinig)? Welke aarde is geschikt om in te kweken? En hoe zorg ik voor vruchtbaarheid?

Tarieven

Wil jij graag bij deze workshop zijn? Je bent meer dan welkom.

 

€ 24,50 – per kaartje

 

Koop tickets

Klik hier om jouw kaartje(s) te kopen 

 

Kun je er onverwachts toch niet bij zijn? Probeer dan je ticket aan iemand anders door te geven. Ruilen of retourneren is helaas niet mogelijk.

Programma

  • Verzameltijd: 12.15 uur
  • Starttijd: 12.30 uur
  • Eindtijd: 14.30 uur
  • Locatie: In de Villa: Grote Kamer (1e verdieping)
  • Door wie: Kyra’s Kitchen
  • Voertaal: Nederlands

Parkeren

We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur! Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kun je alleen vooraf online reserveren. Ter plekke kan dit (echt) niet meer.

 

Klik hier om een parkeerkaart te kopen. Deze is geldig voor de hele dag.

Over de organisatie

Over Kyra de Vreeze:

 

Kyra de Vreeze is auteur en gecertificeerd natuurgeneeskundig-therapeut met ruim 20 jaar praktijkervaring. Daarnaast volgde zij diverse nascholingen, onder andere in permacultuur. Haar semi off-grid jeugd op het platteland van Curaçao inspireert haar nog dagelijks tot een simpel leven ‘back to basics’ en in harmonie met natuur.

Meer informatie

www.kyraskitchen.com
Scroll naar boven