CACAO & MUZIEK

EvenementMuziek20apr13:3015:0013:30 - 15:00(GMT+02:00) CACAO & MUZIEKCacao & Muziek met Jennifer Ann

Info

Samen met Jennifer Ann houden we op Earthday een vuurritueel om moeder aarde te bedanken en lief te hebben. De cacao (een subtiele hartopener) en medicine songs dragen bij aan de ervaring. Aansluitend geeft Jennifer Ann een hartverwarmend concert. Ze speelt o.a. warme liederen over de aarde, het welzijn ervan en de boodschap die de aarde voor ons heeft. Laat je onderdompelen door de zachte oerkracht van de aarde, het vuur, de muziek en Jennifer Ann’s stem.

Tarieven

Wil jij graag bij deze muzieksessie zijn? Je bent meer dan welkom.

 

€ 17,50 – per kaartje

 

Koop tickets

Klik hier om jouw kaartje(st) te kopen

 

Kun je er onverwachts toch niet bij zijn? Probeer dan je ticket aan iemand anders door te geven. Ruilen of retourneren is helaas niet mogelijk.

Programma

  • Verzameltijd: 13.15 uur
  • Starttijd: 13.30 uur
  • Eindtijd: 15.00 uur
  • Locatie: In de Luwte
  • Door wie: Global Tribe Circles
  • Voertaal: Nederlands

Parkeren

We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur! Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kun je alleen vooraf online reserveren. Ter plekke kan dit (echt) niet meer.

 

Klik hier om een parkeerkaart te kopen. Deze is geldig voor de hele dag.

Over de organisatie

Over Jennifer Ann

 

Jennifer Ann is muzikant en ceremonieel leider vanuit verschillende tradities en gebruiken. Ze heeft veel inspiratie opgedaan tijdens haar reizen, waar ze leerde van inheemse volkeren, oude wijsheden en moeder aarde. Al deze ervaringen heeft ze weten te vertalen in haar muziek, door middel van (helende) mantra’s en haar eigen geschreven liedjes. Ondertussen heeft ze vier albums uitgebracht, waarvan haar laatste We Are The Ancestors in 2022. In 2019 werd haar werk bekroond met een ‘Peace Song Award’.

Meer informatie

www.jenniferannsings.com
Scroll naar boven