De Verborgen Impact

EvenementLezing20apr13:0014:0013:00 - 14:00(GMT+02:00) De Verborgen ImpactLezing door Babette Porcelijn

Info

We kunnen allemaal stappen zetten om ons leven verder te verduurzamen. Tijdens deze lezing leer je hoe je keuzes maakt die écht impact hebben. Zo weet je precies in welke dagelijkse situaties je het meeste verschil kunt maken voor een duurzaam leven, thuis en op het werk. Je krijgt inzicht in de globale context van onze impact op de planeet, en een praktisch handelingsperspectief dat je thuis en op werk kunt toepassen. Ook is er aandacht voor de rol van de organisatie: wat gebeurt er al en welke kansen liggen er? Leer hoe je het meest effectief aan de slag kunt gaan voor een fijn en duurzamer leven.

Met een quiz, en door de uitleg van Babette, worden blinde vlekken in ons denken over duurzaamheid blootgelegd. Je gaat zien waarom het belangrijk is om te verduurzamen, dat het écht verschil maakt wat je doet en hoe je het meest effectief aan de slag kunt gaan. Door middel van de impact top 10 en praktische tips weet je aan het einde van de workshop hoe je jouw persoonlijke impact kunt verlagen. Ook kijken we naar de kansen op werkgebied: in welke rollen kun jij jouw eco-positieve slagkracht optimaal benutten om bij te dragen aan een duurzame, fijne wereld?

Tarieven

Wil jij graag bij deze lezing zijn? Je bent meer dan welkom.

 

€ 9,50 – per kaartje

 

Koop tickets

Klik hier om jouw kaartje(s) te kopen

 

Kun je er onverwachts toch niet bij zijn? Probeer dan je ticket aan iemand anders door te geven. Ruilen of retourneren is helaas niet mogelijk.

Programma

  • Verzameltijd: 12.45 uur
  • Starttijd: 13.00 uur
  • Eindtijd: 14.00 uur
  • Locatie: In de Villa: Clubhuis (begane grond)
  • Door wie: Think Big Act Now
  • Voertaal: Nederlands

Parkeren

We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur! Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kun je alleen vooraf online reserveren. Ter plekke kan dit (echt) niet meer.

 

Klik hier om een parkeerkaart te kopen. Deze is geldig voor de hele dag.

Over de organisatie

Over Babette Porcelijn

 

Babette Porcelijn is van huis uit ontwerper. Als auteur van De Verborgen Impact en Het Happy 2050 scenario is ze veelgevraagd spreker en treedt ze regelmatig op in de media. Tevens is ze oprichter en directeur van ANBI-stichting Think Big Act Now.

Meer informatie

www.thinkbigactnow.org
Scroll naar boven