Docu: Gooise peper

EvenementFilm/Docu20apr15:0016:0015:00 - 16:00(GMT+02:00) Docu: Gooise peperMet intro door Frédérique Spoel en Arjaan Hamel

Info

Een documentaire over een pittig onderwerp: de verandering die we moeten maken in de productie van voedsel en het koopgedrag van mensen om ervoor te zorgen dat de aarde vruchtbaar blijft en er genoeg voedsel is in de toekomst.

Wat kunnen we zelf doen en wat vinden we nu al in de omgeving van het Gooi? Frédérique Spoel en Arjaan Hamel interviewden verschillende lokale boeren en andere ondernemers die voedsel op een duurzame manier produceren of verwerken. Samen met Michiel Korthals – professor in filosofie en voedsel – bespreken ze de voordelen en de kansen van lokaal voedsel en het verkleinen van de afstand die het aflegt tot op ons bord.

Op Earthday vertonen we deze documentaire in de knusse Ciderij. Na het bekijken van de documentaire (42 min.) is er ruimte voor een Q&A met Frédérique en Arjaan.

Tarieven

Wil jij graag bij deze documentaire zijn? Je bent meer dan welkom.

 

€ 5,00 – per kaartje

 

Koop tickets

Klik hier om jouw kaartje(s) te kopen

 

Kun je er onverwachts toch niet bij zijn? Probeer dan je ticket aan iemand anders door te geven. Ruilen of retourneren is helaas niet mogelijk.

Programma

  • Verzameltijd: 14.45 uur
  • Starttijd: 15.00 uur
  • Eindtijd: 16.00 uur
  • Locatie: Ciderij
  • Door wie: Frederique Spoel en Arjaan Hamel
  • Voertaal: Nederlands

Parkeren

We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur! Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kun je alleen vooraf online reserveren. Ter plekke kan dit (echt) niet meer.

 

Klik hier om een parkeerkaart te kopen. Deze is geldig voor de hele dag.

Meer informatie

www.arjaanhamel.com
Scroll naar boven