Bosbiosje: koos de koala (3-8 jr)

EvenementSamen met je kind20apr14:0015:3014:00 - 15:30(GMT+02:00) Bosbiosje: koos de koala (3-8 jr)Een Magisch Avontuur in de Natuur

Info

Misschien ken je de Bosbios – de openluchtbioscoop die we op De Hoorneboeg jaarlijks organiseren. Op Earthday organiseren we voor het eerst ‘t Bosbiosje: de Bosbios voor ouder & kind! Komen jullie ook? Er staat jullie veel leuks te wachten!

In een gezellige setting omringd door bomen en de frisse lucht van de natuur, nodigen we gezinnen uit voor een unieke belevenis met Koos de Koala en zijn beste vriend Moos. Samen kijken we naar een aflevering van Koos & Moos. Deze twee vrienden nemen kinderen mee op avontuur in de natuur en leren ze van alles over de dieren, de bomen en waarom het zo belangrijk is om deze te beschermen. De avonturen van Koos & Moos zitten vol grappige momenten én leuke liedjes.

Na het avontuur met Koos & Moos zal de boswachter (Bosw8er Evert-Jan) met veel enthousiasme vertellen over de wonderen van de natuur en de wereld die daar verscholen ligt. Ga daarna zelf de natuur in en ga samen speuren naar al het moois wat er te vinden is. En misschien ontmoeten jullie wel de enige echte Koos de Koala… Ontdek samen met je kind de magie van de Koos de Koala Bosbios – een plek waar avontuur, educatie en plezier samenkomen in een onvergetelijke ervaring. Plant zaadjes voor een langdurige liefde voor de natuur en leer kinderen dat ze met iets kleins, iets groots kunnen bereiken. Voor zichzelf en voor alles om hen heen.

Tarieven

Dit is een duo-workshop voor volwassene & kind (3 t/m 8 jaar).

 

€ 14,50 – voor 1 volwassene & 1 kind
€ 7,50 – voor een extra volwassene of kind

 

Koop tickets

Klik hier om jouw kaartje(s) te kopen

 

Ook bij minder mooi weer gaat de workshop door. Kun je er onverwachts toch niet bij zijn? Probeer dan je ticket aan iemand anders door te geven. Ruilen of retourneren is helaas niet mogelijk.

Programma

  • Verzameltijd: 13.45 uur
  • Starttijd: 14.00 uur
  • Eindtijd: 15.30 uur
  • Locatie: Tent op ‘t Veld
  • Door wie: Koos de Koala & Bosw8er Evert-Jan
  • Voertaal: Nederlands

Parkeren

We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur! Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kun je alleen vooraf online reserveren. Ter plekke kan dit (echt) niet meer.

 

Klik hier om een parkeerkaart te kopen. Deze is geldig voor de hele dag.

Over de organisatie

Over Koos de Koala

 

Koos de Koala inspireert kinderen hoe we lief kunnen zijn voor de natuur en de aarde. Koos is een lieve en dappere koala, die een droom heeft; een droom om alle kinderen (en hun families) te vertellen over onze mooie aarde en waarom we hier goed voor moeten zorgen.

 

Met het prentenboek ‘Koos zoekt een Huis’ en de kinderserie en gelijknamige theatervoorstelling ‘Koos & Moos’ leren kinderen op een speelse manier over verschillende natuurthema’s. Ze gaan op avontuur in de natuur en ontdekken zelf hoe zij een steentje kunnen bijdragen aan een groene aarde. Kinderen leren hoe ze met iets kleins, iets groots kunnen betekenen. Voor zichzelf maar ook voor alles om hen heen.

Meer informatie

www.koosdekoala.nl
Scroll naar boven